Archiv článků

ZDE

08.04.2021 18:01
Rok_2021_Prispevek_SJ.pdf SJ_ROZPOCET_2021_VYHLEDY_2022_2023_SCHVALENE.pdf

Problematika dietního stravování

26.10.2015 22:46
Příprava diety ve školní jídelně s sebou přináší mnoho rizik a strastí. Každá vedoucí školní jídelny s tím musí počítat a je třeba zvážit, zda na sebe vezme toto riziko. Velká odpovědnost - to je hlavní důvod, proč se některé školní jídelny bojí přistoupit na dietní stravování. Dieta klade...

Rozdíly mezi čerstvým a trvanlivým mlékem

23.06.2014 21:48
  Mléko patří mezi lehce stravitelné potraviny. Je zdrojem živočišných bílkovin, kalcia a celé řady dalších zdraví prospěšných látek. Ve společnosti ale o něm koluje i celá řada mýtů. Někteří lidé se tak zcela zbytečně mléčným výrobkům vyhýbají. Podle odborníků je to z nutričního hlediska...
Záznamy: 1 - 3 ze 3